Batterioptimalisering

Android-mobiler har en funksjon for batterisparing som kan føre til at Lydhør krasjer. Har du en Android-mobil og opplever at Lydhør er vanskelig å ha med å gjøre, kan det være en god ide å skru av «batterioptimalisering» for Lydhør.

Gjør følgende for å skru av batterioptimalisering:

Designet på menyene kan variere blant mobilprodusentene, men slik ser det ut på Nexus 5-nettbrettet.

Gå til «Innstillinger» og trykk på «Batteri».

Skjermbilde - Innstillinger batteri

Finn «Batterioptimalisering». Hvor du finner den i brukergrensesnittet kan variere.

Skjermbilde - Batterioptimalisering

Velg «Alle apper».

Skjermbilde - Alle apper

Finn Lydhør i listen og sett den til «Ikke optimaliser».

Skjermbilde: Ikke optimaliser