Enkel navigering i Lydhør for iOS

«Enkel navigering» er en ny måte å navigere i lydbøker du spiller av i Lydhør for iOS.

Knapper for navigering vises i bunnen av skjermbildet. Her får du også bilde av bokforsiden, bokas lengde og tidspunkt for avspilling.

Bytt til enkel navigering ved å gå inn på «Innstillinger» og velge «Bruk enkel navigering».

Du kan nå velge mellom tre måter å navigere på ved avspilling av lydbøker:

• Bruk enkel navigering
  • Bruk klikkesoner
  • Bruk DAISY-navigering (tidligere «navigasjonsknapper»)
Enkel navigering vises i bunnen av skjermbildet: Knapper for navigasjon, bilde av bokforside, bokas lengde og tidspunkt for avspilling.
Enkel navigering
Klikkesoner har knapper for navigasjon på midten av skjermbildet.
Klikkesoner
Navigasjonsknapper har knapper for navigasjon nederst i skjermbildet.
DAISY-navigering (Navigasjonsknapper)

Publisert: 2. mai, 2017, sist endret: 4. mai, 2017