Enkel navigering i Lydhør for iOS

«Enkel navigering» er en ny måte å navigere i lydbøker du spiller av i Lydhør.

Knapper for navigering vises i bunnen av skjermbildet. Her får du også bilde av bokforsiden, bokas lengde og tidspunkt for avspilling.

Bytt til enkel navigering ved å gå inn på «Innstillinger» og velge «Bruk enkel navigering».

Du kan nå velge mellom tre måter å navigere på ved avspilling av lydbøker:

Enkel navigering:

Lydhør - enkel navigering
Enkel navigering vises i bunnen av skjermbildet.

Klikkesoner:

Lydhør - klikkesoner
Klikkesoner har knapper for navigasjon på midten av skjermbildet.

DAISY-navigering (tidligere «navigasjonsknapper»):

Lydhør - daisy-navigering
Bruker du DAISY-navigering, finner du knapper for navigasjon i bunnen av skjermbildet.

Publisert: 2. mai, 2017, sist endret: 7. juni, 2017