Min side

Selvbetjent bibliotek  - åpent hele døgnet

Innlogging

Velg knappen "Logg inn" øverst til høyre. Logg deg inn med lånernummer og PIN-kode.

Søk etter bøker

Skriv inn ønsket boktittel, forfatter eller emne i søkefeltet. Du kan velge å avgrense søket ditt for å få et mer nøyaktig treff. Trykk Enter eller velg knappen Søk for å bekrefte.

Treffliste og bestilling

Ønsker du å få vite mer om bokens innhold, innleser eller andre detaljer, klikker du på bokens tittel.

Du kan velge mellom: Lytt nå (strømming), Last ned, Bestill CD, Til online-spiller eller Legg i ønskeliste. Du kan også lytte til utdrag av boken.

NLBs app Lydhør er en online-spiller.

Ønskeliste og reservering

Ønskeliste

Valget Legg i ønskeliste benyttes hvis du ikke ønsker å låne boken nå, men vil vurdere det på et senere tidspunkt.

Reservering

Dette valget dukker opp hvis det ikke er ledige eksemplarer. Velger du reserver, vil du automatisk få boken tilsendt på CD.

Ønsker du kun elektronisk tilgang, må du her hake av for Nei, jeg ønsker bare elektronisk tilgang.

Du vil da motta en e-post og/eller SMS når boken er gjort tilgjengelig for deg i Mine lån og reserveringer.

Dette forutsetter at du har haket av for disse valgene i Min profil.

Mine lån og reserveringer

Når du har bestilt boken, vil du få opp en oversikt over hvilke bøker som er registrert på deg. Eventuelle reserveringer vises også.

Når boken er lastet ned eller mottatt, kan du velge å trykke Innlever. Populære bøker vil da bli gjort tilgjengelig for andre lånere.

Andre muligheter på Min side

Hjemmeside tar deg tilbake til startsiden.

Mine lån og reserveringer gir deg oversikt over lånestatus.

Min profil gir deg mulighet til å endre egne låneropplysninger. Her kan du blant annet melde adresse- eller e-postendring, registrere din DAISY-spiller, slå på historikk, endre PIN-kode og velge om du vil motta kvittering for utlån/innlevering. Her kan du også hake av for prioritert format: Punktskrift og/eller DAISY.

Kontakt oss inneholder kontaktdetaljer, kontaktskjema og forslagsskjema for å tipse oss om bøker du synes vi burde produsere.

Mer inneholder Interesser, Ønskeliste og Historikk. Under Interesser kan du hake av for dine interesseområder og om du ønsker å få tilsendt e-poster om arrangement og lignende.

Ønskelisten gir deg oversikt over bøker du ønsker å lese. Du kan bestille fra listen ved å klikke på ønsket tittel.

Historikk gir deg oversikt over bøker du har lånt tidligere hvis du har haket av for dette under Min profil.