Slik laster du ned bøker i Lydhør

Trykk "Rediger"-menyen til høyre for boka og velg "Last ned".

rediger meny last ned.jpg

Du får opp størrelsen på boka i megabyte og må bekrefte at du ønsker å laste ned boka.

last ned denne boken.png

Nå starter nedlastingen. En grå pil under tittelen på boka og en blå progresjonslinje viser fremdriften. Når boka er ferdig nedlastet, vil den grå pilen bli blå.

nedlasting progresjon.png

Hvis du lukker Lydhør eller starter en annen app mens nedlastingen pågår, settes den på pause.