Slik laster du ned NLBs lydbøker på Mac

Støttede nettlesere for Mac OSX: Siste versjon av Chrome, Opera, Firefox og Safari.

Hvis du bruker en gammel versjon av MacOS, må du bruke programmet «The Unarchiver» for å pakke ut våre zip-filer. Du finner programmet på «Mac App Store». Har du MacOS Sierra eller nyere, er ikke dette nødvendig.

Slik pakker du ut bøker med the Unarchiver (Mac OSX)

Gå til Min side. Finn boka du vil lese og velg «Last ned». Boka klargjøres og lastes ned til maskinen din når meldingen «Nedlastingen er klar» vises. Det kan ta opptil flere minutter. Dersom vinduet ikke åpnes automatisk, klikker du på «Last ned».

Etterpå finner du boka blant dine nedlastninger og pakker ut ZIP-filen.

Lytt til boka

For å spille av lydbok på Mac trenger du et leseprogram. er Dette fordi alle våre lydbøker er i DAISY-formatet.

Det kommersielle leseprogrammet ReadHear ($119.99) er så vidt vi vet det eneste programmet som har god støtte for DAISY-bøker på Mac. Her finner du mer informasjon om ReadHear.

Gratisprogrammet Emerson Reader har begrensninger, men kan brukes.

Her finner du en video som forklarer hvordan du laster ned Emerson Reader: