Slik spiller du av lydbøker på PC med AMIS

AMIS er et program til å spille av bøker på PC utviklet for lesere med nedsatt syn. Programmet støtter kun Windows opp til versjon 8.1. Les mer om AMIS her.

Her kan du laste ned og installere AMIS. Du finner norsk oversettelse i «list of translations».

Spille av lydbok på CD med AMIS

Velg «Fil» i menyen og deretter «Åpne CD». Boka begynner å spille av.

Skjermbilde av meny - Fil - Åpne CD

Spille av lydbok du har lastet ned med AMIS

Når du har lastet boka ned fra Min side, må du pakke ut boka. Start AMIS, gå til «Fil» og velg «Åpne».

Skjermdump av meny - Fil Åpne (O)

Skjermdump - Open NCC