Lydhør

Ny Lydhør-versjon for iOS og Android. Hva er nytt?

En oppdatering av Lydhør er nå tilgjengelig på App Store og Google Play. Oppdateringen byr på følgende nyheter og forbedringer:

• Ny navigeringsmodus: Enkel navigering.
  • Det er mulig å laste ned manualene igjen. På grunn av en feil har dette ikke vært mulig på en stund.
  • Lydhør er blitt mer stabil.

Jeg får ikke logget meg inn i Lydhør. Hva er galt?

Det kan tidvis oppstå noe nedetid i våre online-tjenester. Vent litt og prøv igjen. For å unngå eventuelle problemer på et senere tidspunkt, last ned bøkene og lytt i frakoblet modus.

Hva er Lydhør og hvordan bruker jeg den?

Hvordan bruker jeg sove-timeren i Lydhør?

Sove-timeren er et tidsur du kan stille inn så avspillingen av lydboka stanser automatisk. Du kan velge mellom 15, 30, 45 og 60 minutter. Nedtellingen begynner straks.

Android: Start avspilling av en bok. Da finner du sove-timeren på menyen øverst til høyre på skjermen.

iPhone/iPad: Gå til «Innstillinger», velg «Generell» og bla til bunnen av siden for å skru på sove-timeren.

Hvorfor får jeg ikke installert Lydhør i utlandet?

Lydhør kan ikke installeres på mobil eller nettbrett som befinner seg i utlandet. Appen kan kun installeres når man befinner seg i Norge. Når Lydhør først er installert, kan den brukes hvor som helst i verden. NLB jobber for å endre betingelsene i avtalen med firmaet som utvikler Lydhør, eventuelt finne andre løsninger på problemet.

Jeg prøver å strømme aviser og tidsskrifter i Android-versjonen av Lydhør, men det fungerer ikke. Hva er feil?

Det er en feil i Android-versjonen som gjør at det ikke er mulig å strømme aviser og tidsskrifter. Vi jobber med å løse dette så raskt som mulig.  Vi anbefaler derfor at aviser og tidsskrifter lastes ned - dette fungerer fint.

Hvorfor forsvant boka i løpet av natten?

Når lånetiden opphører, forsvinner boka fra Lydhør. Lån boka på nytt om du ønsker å lese den ferdig.

Les mer om lånetid.

Kan jeg bruke andre apper mens jeg hører en lydbok?

Du kan bruke en annen app samtidig så lenge den ikke forsøker å spille av lydfiler. Det går fint å skrive e-post, sjekke Facebook og lignende mens du hører en lydbok i bakgrunnen

Hvordan laster jeg ned lydbøker i Lydhør?

Hvordan får jeg tak i Lydhør?

Du finner Lydhør i App Store hvis du har en iPhone eller iPad (iOS). Lydhør for iPad og iPhone.

Du finner Lydhør i Google Play hvis du har en Android mobil eller nettbrett. Lydhør for Android.

Appen er gratis å laste ned. Gå inn i butikken, søk fram Lydhør og velg «Åpne» («Installer» i Play Butikk). Du må ha et brukernavn/passord hos Apple eller Google for å installere apper.

Når appen er installert, logger du inn med lånernummer og PIN-kode du har mottatt fra NLB.

Hva skjer hvis telefonen ringer mens jeg hører en lydbok?

Lydboka settes på pause i det øyeblikket telefonen begynner å ringe. Når samtalen avsluttes, fortsetter Lydhør avspillingen.

Hvordan oppdaterer jeg bokhyllen i Lydhør?

Det enkleste er å dra bokhyllen ned, og deretter slippe. Du kan også bruke menyen øverst til høyre på skjermen.

Når du oppdaterer bokhyllen, kobler Lydhør seg til NLBs server. Informasjon om dine lån blir oppdatert.

Kommer Lydhør for Windows Phone?

Nei, NLB har ingen planer om å lage en Windows Phone-utgave av Lydhør. Det er foreløpig veldig få brukere av Windows Phone i Norge sammenlignet med Android og iOS.

Kan jeg lukke Lydhør mens jeg laster ned en bok?

Nei. Lydhør avbryter nedlastingen av boka når du trykker på «Hjem»-knappen.

Kan jeg låne bøker på Min side og lese dem i Lydhør?

Ja. Når du låner boka på Min side, klikker du på «Til online-spiller». Så oppdaterer du bokhyllen i Lydhør, og boka kommer i oversikten over lån.