Slik blir du medlem i Bookshare

Som medlem i det amerikanske digitale biblioteket Bookshare får du tilgang til flere hundretusen e-boktitler, både studielitteratur, skjønn- og faglitteratur.

Mann i solnedgangen med hodetelefoner
  1. Gå inn på Bookshare og velg Sign Up Today.
  2. Velg Sign Up Individual og fyll ut skjemaet. Fyll ut personlige opplysninger og lag passord.
  3. Hak av boksen I acknowledge that I have reviewed, and I am digitally signing, the Bookshare Membership Agreement and the Benetech Privacy Policy.

Du får da opp en velkomstside som sier Welcome (ditt navn). Det vil også stå «membership status is incomplete».

1. Send en e-post til Tibi med teksten: «Jeg har registrert meg som medlem hos Bookshare. Vennligst bekreft at jeg har dokumenterte lesevansker.»
  2. Etter dette vil vi bekrefte at du har lånerett og du vil få full tilgang til din konto.